Un medic scandalagiu, care a fost reangajat, a fost concediat din nou din cauza situaţiilor generate

Medicul urolog Mugur Riza, de la Spitalul Judeţean Dolj, care a fost concediat, anul trecut, pentru abateri disciplinare, apoi repus în funcţie după ce a câştigat dreptul în instanţă, a fost dat afară din nou, miercuri, din cauza conflictelor cu colegii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1436 afișări
Imaginea articolului Un medic scandalagiu, care a fost reangajat, a fost concediat din nou din cauza situaţiilor generate

Craiova: Medicul urolog concediat şi reîncadrat a fost concediat din nou din cauza conflictelor

Potrivit managerului Spitalului Judeţean Dolj, Eugen Georgescu, medicul Mugur Riza a fost concediat din nou, miercuri, pentru că în câteva luni de la revenirea pe post prin decizia instanţei, acesta a fost implicat în peste 30 de situaţii conflictuale.

Medicii din secţia de urologie a Spitalului Judeţean Craiova au depus pe numele doctorului Riza mai multe sesizări la Comisia de disciplină, astfel că, miercuri, a fost emisă a doua Decizie de încetare a contractului de muncă şi i s-a înmânat medicului Mugur Riza.

Prima decizie de încetare a contractului de muncă a fost luată în luna octombrie 2018 şi a fost contestată de medic în instanţă, acesta reuşind ca la sfârşitul lunii februarie 2019 să revină pe post şi a obţinut chiar şi plata salariilor din octombrie şi până la reangajare.

Hotărârea Tribunalului Dolj a fost atacată cu apel de juriştii Spitalului de Urgenţă Craiova. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Curţii de Apel Craiova, instanţă care s-a pronunţat pe 29 mai. Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins ca nefondat apelul formulat de unitatea medicală.

Hotărârea instanţei a fost una definitivă, iar medicul Mugur Riza a rămas angajat la Secţia de Urologie a Spitalului de Urgenţă Craiova.

Din cauza comportamentului necorespunzător, conducerea spitalului a decis, din nou, ca urologul să fie concediat din nou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici