VIDEO  Un membru al Gărzii Regale a leşinat în faţa sicriului Reginei

Incidentul a avut loc miercuri, 14 septembrie.

1390 afișări
Imaginea articolului Un membru al Gărzii Regale a leşinat în faţa sicriului Reginei

Un membru ai Gărzii Regale a leşinat în faţa sicriului Reginei

La scurt timp după ce primele persoane au intrat în locaţia în care se află sicriul Reginei, una dintre gărzile regale de serviciu, însărcinate cu paza, a leşinat miercuri, 14 septembrie, căzând de pe podium.

Înainte, bărbatul părăsise pentru scurt timp postul. Şi-a reluat paza, dar aproape instantaneu s-a dezechilibrat şi s-a prăbuşit la pământ . A fost salvat de colegii prezenţi.

Cozi uriaşe la Londra. Mii de oameni au stat noaptea la coadă ca să-şi ia rămas bun de la Regină

Joi noapte, pentru a doua noapte la rând, mii de persoane în doliu s-au aliniat pentru a-şi prezenta omagiile în faţa sicriului reginei depus la Westminster Hall din Londra. Coada se întinde pe o distanţă de cel puţin opt kilometri, dar au fost momente când a fost aproape dublă.

Aşteptarea pentru a-i aduce omagii reginei Elisabeta este de cel puţin nouă ore. Autorităţile din Londra au publicat o hartă care se actualizează în permanenţă şi care îi monitorizează pe oamenii care aşteaptă să intre la Westminster Hall.

Oamenii au fost avertizaţi că vor trebui să stea în picioare timp de mai multe ore, cu puţine oportunităţi de a se aşeza, deoarece coada este în continuă mişcare. Cei care se înscriu la rând primesc brăţări, astfel încât să poată pleca pentru a lua o băutură sau pentru a merge la toaletă dacă au nevoie.

Oficialii se aşteaptă ca aproximativ 750.000 de persoane să treacă pe lângă sicriul reginei până luni, la ora 6.30.

Sicriul reginei Elisabeta a fost aşezat miercuri în centrul Westminster Hall, pe un catafalc mov, aşezat pe o platformă roşie. Acesta a fost acoperit de un steag lângă care se află Coroana Imperială de Stat aşezată pe o pernă, alături de o coroană de flori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici