Un militar a leşinat la parada de Ziua Naţională de la Piteşti: „I-a scăzut glicemia”

Un militar care participa la parada organizată de Ziua Naţională în Piteşti a leşinat. Echipele SMURD au intervenit imediat.

510 afișări
Imaginea articolului Un militar a leşinat la parada de Ziua Naţională de la Piteşti: „I-a scăzut glicemia”

Un militar a leşinat la parada de Ziua Naţională de la Piteşti: „I-a scăzut glicemia”

Subprefectul de Argeş, Adrian Bughiu, i-a declarat corespondentului MEDIAFAX că un militar care participa la parada de 1 Decembrie s-a simţit rău şi a leşinat.

Subprefectul spune că a fost o „chestiune de moment”: „Nu a fost nimic serios. I-a scăzut glicemia, din ce am înţeles. A fost o chestiune de moment. La faţa locului au fost echipaje SMURD”, a declarat Bughiu.

Militarul a fost observat şi de senatorul Cristina Socheci, care a mers imediat lângă el, alături de preşedintele CJ Argeş, Dan Manu.

Potrivit subprefectului, militarul nu a trebuit dus la spital, pentru că şi-a revenit imediat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici