Un militar la o unitate din Bucureşti, aflat în vacanţă acasă, a murit după ce s-a electrocutat la pescuit

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, militar la o unitate din Capitală, aflat în minivacanţa de Rusalii acasă, în judeţul Olt, a murit duminică, după ce s-a electrocutat la pescuit, în localitatea Mărgineni Slobozia.

9815 afișări
Imaginea articolului Un militar la o unitate din Bucureşti, aflat în vacanţă acasă, a murit după ce s-a electrocutat la pescuit

Un militar la o unitate din Bucureşti, aflat în vacanţă acasă, a murit după ce s-a electrocutat la pescuit

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că tânărul a atins cu undiţa firele de înaltă tensiune situate de-a lungul pârâului Plapcea.

”În urma unui apel prin SNUAU 112, am fost sesizaţi de către o femeie din Scorniceşti despre faptul ca un bărbat în vârstă de 30 de ani, în timp ce se afla la pescuit, ar fi atins cu undiţa firele de înaltă tensiune, electrocutându-se”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Medicii chemaţi în ajutorul tânărului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

”Un coleg cu care plecase la pescuit a anunţat că este electrocutat. Acolo s-a deplasat o ambulanţă cu echipaj B2 şi una cu medic. S-a făcut protocolul de resuscitare, dar concluzia este negativă, cu declararea decesului”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt, Alina Duminică.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, urmând să stabilească cum s-au petrecut lucrurile.

Surse din localitate spun că bărbatul era militar la o unitate din Capitală şi mersese acasă, la familie, de Rusalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici