Un moment de tandreţe a lăsat o femeie de 65 de ani fără ceasul de la mână şi fără lănţişorul de la gât

  • O româncă de 65 de ani a picat victimă într-o zonă a Florenţei.
  • Cea care i-a subtilizat bunurile este tot o femeie.
  • Metoda de furt conţine şi o parte violentă.
1175 afișări
Imaginea articolului Un moment de tandreţe a lăsat o femeie de 65 de ani fără ceasul de la mână şi fără lănţişorul de la gât

Un moment de tandreţe a lăsat o femeie de 65 de ani fără ceasul de la mână şi fără lănţişorul de la gât

O româncă în vârstă de 65 de ani a fost jefuită, ieri dimineaţă, în timp ce se afla în Via Braccini, din Florenţa.

Anchetatorii au stability lesne că a fost un caz tipic de furt prin ”metoda îmbrăţisării”, în care agresorul îmbrăţişează sau mângâie victima cu scopul de a smulge ceasuri sau bijuterii.

În cazul în care victima opune rezistenţă, tâlharii folosesc violenţa.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul femeii de 65 de ani.

Victima a fost abordată de o altă femeie care i-a cerut indicaţii către o farmacie, apoi a îmbrăţişat-o scoţându-i colierul de aur de la gât, fără ca aceasta să simtă.

Românca de 65 de ani a observat la timp manevra şi a încercat să reacţioneze, dar hoaţa a lovit-o cu pumnul în faţă.

La faţa locului, în zona Castello, au intervenit poliţiştii care vizionează filmările camerelor de luat vederi din zonă, pentru a o urmări pe autoarea jafului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici