Un mort şi doi răniţi după ce o maşină s-a răsturnat în albia râului Trotuş lângă Oneşti

O femeie a murit şi alte două persoane, între care o fată de 11 ani, au fost rănite grav în urma unui accident produs, luni după-amiază, în apropierea municipiului Oneşti, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în albia râului Trotuş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

650 afișări
Imaginea articolului Un mort şi doi răniţi după ce o maşină s-a răsturnat în albia râului Trotuş lângă Oneşti

Un mort şi doi răniţi după ce o maşină s-a răsturnat în albia râului Trotuş lângă Oneşti (Imagine: Cristi Vătavu/Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii din Bacău, accidentul a avut loc pe DN 12A, între localitatea Târgu Trotuş şi municipiul Oneşti, după ce şoferul unei maşini, un bărbat de 35 de ani din oraşul Târgu Ocna, a pierdut controlul asupra direcţiei, pe un sector de şosea cu o succesiune de curbe.

Ca urmare, maşina s-a răsturnat de mai multe ori şi s-a oprit în albia râului Trotuş, diferenţa de nivel fiind de peste cinci metri.

"În urma evenimentului rutier, unul dintre pasageri, o femeie de 62 de ani, a murit la locul accidentului, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajul medical deplasat la intervenţie. De asemenea, conducătorul auto şi o minoră de 11 ani au fost răniţi, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii, care nu au putut să îl testeze cu aparatul etilotest pe şofer din cauza stării grave în care se afla, au întocmit un dosar pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă pe numele bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici