Un mort şi patru răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit cu un tir, în judeţul Braşov

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, după ce microbuzul în care se aflau a pătruns pe contrasens, în localitatea braşoveană Lunca Câlnicului, şi s-a ciocnit cu un autotren care circula din sens opus şi care a fost proiectat în zidul unui imobil.

28 afișări
Imaginea articolului Un mort şi patru răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit cu un tir, în judeţul Braşov

Un mort şi patru răniţi după ce un microbuz s-a ciocnit cu un tir, în judeţul Braşov (Montaj foto)

Accidentul s-a produs în jurul orei 03.00, pe DN11, la kilometrul 17 + 300, în dreptul localităţii Lunca Câlnicului, după ce microbuzul în care se aflau patru pasageri a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un tir, potrivit comisarului-şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov.

În urma impactului, toţi pasagerii din microbuz au fost răniţi, iar o tânără în vârstă de 23 de ani, aflată în acelaşi autovehicul, şi-a pierdut viaţa.

De asemenea, în urma impactului autotrenul a ieşit de pe şosea şi a rupt un stâlp de pe marginea drumului, apoi s-a oprit într-un imobil din localitate pe care l-a avariat serios.

"Şoferul vinovat nu este grav rănit şi urmează să fie audiat pentru a stabili motivele pentru care a intrat pe contrasens. Cel mai probabil accidentul s-a produs pe fondul oboselii şoferului", a declarat Naghi.

La locul accidentului au sosit două echipaje de descarcerare şi cinci ambulanţe SMURD care au preluat răniţii şi i-au transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

Pacienţii au suferit diverse traumatisme ale membrelor, ale coloanei, precum şi contuzii cerebrale minore. Doi dintre pacienţi au rămas internaţi, starea acestora fiind stabilă, potrivit medicilor. Ceilalţi doi, care au suferit răni uşoare, nu au necesiat internarea, a declarat Gabriela Drăghici, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici