Video Un mort şi şase răniţi după prăbuşirea unui microbuz într-o groapă

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte şase au fost rănite într-un accident rutier produs în noaptea de joi spre vineri, pe DN 1, în judeţul Sibiu, când microbuzul în care se aflau a căzut într-o groapă de la marginea unui drum în lucru.

3 afișări

Potrivit poliţiştilor, victimele erau din Bacău şi încercau să ajungă în Anglia. De vină pentru producerea accidentului a fost şoferul microbuzului.

"Din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum în lucru, şoferul microbuzului nu a observat marcajele existente în zonă şi indicatoarele de ocolire a unei deviaţii a drumului. Nefiind atent, a pătruns pe zona de acces interzis şi s-a oprit cu autovehiculul într-o groapă", a declarat, la locul accidentului, inspectorul principal Cristi Dena, din cadrul Biroului Drumuri Naţionale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

La faţa locului au sosit trei ambulanţe, o maşină de descarcerare, pompierii, mai multe echipaje de poliţie, dar şi membri ai Serviciului Salvamont. Toţi au dat o mână de ajutor la scoaterea victimelor din maşină. Operaţiunea a durat mai bine de o oră. Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Sibiu, unde au rămas sub supraveghere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici