Un mort şi un rănit după ce o maşină a intrat într-o cisternă încărcată cu 14 tone de GPL

O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit grav în urma unui accident rutier produs, miercuri, pe DN6, în judeţul Giurgiu, după ce autoturismul în care cei doi se aflau a intrat într-o cisternă încărcată cu 14 tone de GPL, în prezent traficul desfăşurându-se alternativ, pe o singură bandă.

269 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, accidentul a avut loc pe DN6 Bucureşti-Alexandria, în comuna Iepureşti.

Din primele cercetări rezultă că autoturismul marca Logan a derapat, şoferul neadaptând viteza într-o succesiune de curbe periculoase, a intrat pe contrasens şi a lovit cu partea dreaptă cisterna încărcată cu GPL, care circula regulamentar.

"La faţa locului s-a intervenit cu echipaje de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spună, precum şi un echipaj SMURD. În momentul sosirii pompierilor, bărbatul aflat la volanul autoturismului Dacia Logan era rănit, iar pasagera din dreapta era decedată. Victimele au fost scoase de către pompierii militari din maşina avariată, iar bărbatul a fost transportat cu o salvare a Serviciului de Ambulanţă Giurgiu la spitalul Judeţean de Urgenţă din Giurgiu", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Gabriel Olexiuc.

Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Gabriel Olexiuc a precizat că nu există pericol de explozie sau de incendiu la cisterna încărcată cu 14 tone de GPL.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zonă se desfăşoară îngrerunat, alternativ pe o singură bandă, sub supravegherea poliţiştilor rutieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici