Video Un mort şi un rănit în urma unui scandal între două familii de romi

Un bărbat a fost ucis cu lovituri de cuţit, iar altul se află la Spitalul Judeţean Timişoara cu tăieturi la gât şi spate, după ce au fost înjunghiaţi, joi, de un vecin la care au mers să-i reproşeze că i-ar fi furat lănţişorul de aur al fetei unuia dintre ei.

1 afișare

Bărbatul care şi-a omorât vecinul şi a rănit şi un alt bărbat  a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă, pentru omor şi riscă între 15 şi 20 de ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat .

Bărbatul şi familia familia sa au fost evacuaţi din casă de mascaţi. Oamenii au fost puşi să sară gardul din spatele casei, de teamă ca romii adunaţi în faţa imobilului îi vor linşa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Ioana Preda, a declarat că cei doi bărbaţi de etnie romă au venit în casa agresorului, ca să-i ceară socoteală pentru un scandal mai vechi, iar acesta s-a înfuriat, a luat cuţitul şi i-a înjunghiat.

Agresorul declară că cei doi veniseră cu pietre şi voiau să-l atace, iar el s-a apărat.

Preda a declarat că agresorul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru omor şi riscă între 15 şi 20 de ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

Echipajele de poliţie stau şi la această oră în zona în care s-a petrecut scandalul, pentru că rudele victimelor au ameninţat că vor da foc casei agresorului.

Pe de altă parte, surse din cadrul Spitalului Judeţean au declarat joi că bărbatul înjunghiat este în afara pericolului. Bărbatul a primit îngrijiri în UPU, iar starea sa este bună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici