Un motociclist a condus cu viteza record de 223 km/h

O motocicletă marca Yamaha, condusă de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Bârlad, a fost înregistrată în trafic de aparatul radar, pe o şosea din judeţul Vaslui, cu viteza record de 223 de kilometri la oră.

104 afișări
Imaginea articolului Un motociclist a condus cu viteza record de 223 km/h

Un motociclist a condus cu viteza record de 223 km/h (Imagine: Adriana Neagoe/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor vasluieni, Claudiu Radu a fost surprins de aparatul radar pe drumul naţional DN 24, între localităţile Bădeana şi Tutova, acesta rulând cu motocicleta personală cu viteza de 223 de kilometri pe oră. Tras pe dreapta de poliţişti, tânărul a explicat că, de fapt, abia ieşise cu vehiculul de la revizie şi a vrut să vadă care este viteza maximă pe care o poate atinge.

"Conducătorului motocicletei i-a fost ridicat pe loc permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile pentru depăşirea vitezei legale admisă. În plus, i s-a aplicat şi o sancţiune de nouă puncte amendă, respectiv 540 de lei", a declarat, marţi, Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Tânărul de 24 de ani a fost surprins în trafic de poliţişti în cadrul acţiunii intitulată generic "Speed".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici