Un muncitor a murit, iar altul a fost salvat după ce un mal de pământ s-a surpat peste ei - VIDEO

Un muncitor a murit, sâmbătă, iar altul a fost salvat după ce un mal de pământ s-a surpat peste ei, în timp ce lucrau la reţele exterioare din zona Casei Presei, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

22 afișări
Imaginea articolului Un muncitor a murit, iar altul a fost salvat după ce un mal de pământ s-a surpat peste ei - VIDEO

Un mal de pământ s-a surpat, iar doi muncitori au fost îngropaţi (Imagine: Mediafax Foto)

Cei doi muncitori efectuau lucări pentru o firmă de instalaţii, când malul s-a surpat, unul dintre ei fost scos la scurt timp, însă cel de-al doilea nu a mai putut fi salvat.

Accidentul a fost anunţat la serviciul unic de urgenţă "112", sâmbătă, la ora 13.30, echipaje SMURD deplasându-se în zonă, care a fost izolată între timp de către jandarmi.

Muncitorul care a supravieţuit a fost stabilizat şi transportat urgent la Spitalul Elias, de către un echipaj SMURD.

Inspectori ai Inspecţiei Teritoriale a Muncii Bucureşti s-au deplasat la locul accidentului pentru investigaţii privind împrejurările producerii acestuia, a declarat Constantin Bujor, director coordonator pe securitate la ITM.

Anchetatorii au constatat faptul că pe marginea şanţului unde cei doi muncitori lucrau era lăsată cupa excavatorului, iar greutatea acestuia putând provoca prăbuşirea malului peste lucrători, spun surse judiciare.

Video: Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici