Un nou atac de urs în judeţul Harghita. Un bărbat a ajuns la spital

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost atacat de urs, duminică, în satul Şoimuşu Mic, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba.

1080 afișări
Imaginea articolului Un nou atac de urs în judeţul Harghita. Un bărbat a ajuns la spital

Potrivit lui Borboly, bărbatul a auzit câinii lătrând, aşa că a luat un topor şi a ieşit afară pentru a vedea care este problema.

A fost atacat de urs, bărbatul a suferit răni grave, dar a avut totuşi puterea să se întoarcă în casă şi acolo a leşinat.

A fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc.

Borboly spune că ursul trebuie împuşcat.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Harghita, este cel de-al doilea atac de urs din acest an. În ciuda măsurilor Ministerului Mediului, situaţia în teren nu se modifică, iar viaţa oamenilor este în continuare în pericol, a adăugat acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici