Un nou caz de dispariţie: Un copil de 7 ani din Sibiu a plecat singur de acasă/ UPDATE Copilul a fost găsit în altă localitate | FOTO

Copilul în vârstă de 7 ani, din Sibiu, dat dispărut şi căutat de poliţişti, a fost găsit joi în localitatea Şura Mare, la familia concubinului mamei sale. Băiatul a plecat din oraş cu un taxi.

147 afișări
Imaginea articolului Un nou caz de dispariţie: Un copil de 7 ani din Sibiu a plecat singur de acasă/ UPDATE Copilul a fost găsit în altă localitate | FOTO

Un nou caz de dispariţie: Copil de 7 ani căutat de poliţişti după ce a plecat singur de acasă

UPDATE Copilul de 7 ani dat dispărut din Sibiu a fost găsit în altă localitate. A plecat din oraş cu un taxi

Potrivit IPJ Sibiu, copilul în vârstă de 7 ani, care a plecat singur de acasă joi, în jurul orei 14.00, a fost găsit în jurul orei 20.00 în localitatea Şura Mare, la familia concubinului mamei sale.

„Este în siguranţă, nu a fost victima niciunei infracţiuni. A plecat din oraş cu o maşina taxi”, au declarat reprezentanţii IPJ Sibiu.

Copilul a dispărut de acasă în cursul zilei de joi.

Poliţiştii sibieni au fost anunţaţi joi după-masă, în jurul orei 18.00, prin 112, de către mama copilului că acesta a plecat de acasă în jurul orei 14.00.

Băiatul se numeşte Dămian David Andrei Alexandru iar familia locuieşte în Sibiu, pe str. Rusciorului.

Copilul are 1,20 m înălţime, 20 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr blond (fir drept), ten alb, ochi albaştri.

La data plecării purta pantaloni de trening negri, maiou verde şi adidaşi negri.

„Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale efectuează ample verificări în vederea depistării minorului, cu sprijinul efectivelor Poliţiei Municipiului Sibiu şi Serviciului Criminalistic. Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la acest copil sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, au declarat reprezentanţii IPJ Sibiu.

Taguri:
copil,
dispariţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici