Un nou dosar penal în scandalul ouălor Kinder. Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare s-a autosesizat

Încă un dosar penal în cazul din Carei, cu jucăriile din ouă surpriză asamblate acasă de mai mulţi localnici, dezvăluit de un reportaj al publicaţiei britanice The Sun.

1022 afișări
Imaginea articolului Un nou dosar penal în scandalul ouălor Kinder. Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare s-a autosesizat

Un nou dosar penal în scandalul ouălor Kinder. Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare s-a autosesizat

Firma din Carei este vizată pentru evaziune fiscală. Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare s-a autosesizat, după ce mai multe persoane au recunoscut că munceau acasă la asamblarea jucăriilor, fără să aibă contract de muncă, potrivit Gândul.

DIICOT are deja o anchetă pentru trafic de minori, pentru că în reportaj apar si copii care lucrau la asamblarea jucăriilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici