Un nou incendiu a izbucnit în blocul afectat de o explozie, la Iaşi

Un nou incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, în blocul afectat de explozia de la Iaşi, în urma căreia două persoane au murit şi 11 au fost rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2245 afișări
Imaginea articolului Un nou incendiu a izbucnit în blocul afectat de o explozie, la Iaşi

Un nou incendiu a izbucnit în blocul afectat de o explozie, la Iaşi (Imagine: Florin Buliga/ Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Loredana Covalschi, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit în jurul orei 6.20 şi a fost stins în circa jumătate de oră.

Conform sursei citate, din primele cercetări a reieşit că incendiul a izbucnit din cauza scânteilor rămase între cărţile şi materialele textile rămase în bloc.

"Locatarii au foarte multă maculatură şi materiale textile, incendiul a izbucnit, probabil, de la scânteile rămase acolo", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Potrivit Loredanei Covalschi, flăcările au fost stinse în circa jumătate de oră.

Luni seara, o explozie urmată de un incendiu a avut loc la un bloc de locuinţe din Iaşi, iar în urma acesteia două persoane au murit şi 11 au fost rănite. Intervenţia specialiştilor a fost îngreunată de prăbuşirea planşeului peste materialele combustibile depozitate în boxele din subsol, dar şi de fum.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici