Un nou incendiu de vegetaţie lângă Autostrada Soarelui

Un nou incendiu s-a produs, duminică dimineaţă, lângă Autostrada Soarelui, de această dată în apropierea localităţii Fundulea, la kilometrul 38, însă fumul produs de arderea vegetaţiei nu a afectat traficul rutier.

1 afișare
Imaginea articolului Un nou incendiu de vegetaţie lângă Autostrada Soarelui

Un nou incendiu de vegetaţie lângă Autostrada Soarelui

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, Mirel Ioniţă, a declarat pentru MEDIAFAX că la faţa locului au fost trimise două autospeciale pentru stingerea incendiului, una de la staţia de pompieri fundulea, iar cealaltă de la Leghliu.

El a apreciat că, deşi incendiul este în apropierea autostrăzii, nu vor fi probleme deosebite, iar traficul rutier nu va fi afectat întrucât, pentru moment, fumul nu este dens, iar pompierii deja intervin.

Subofiţerul şi-a exprimat speranţa ca focul să fie stins în cel mai scurt timp, la fel ca în cazul incendiului care a avut loc cu o zi în urmă.

Ioniţă a precizat că la faţa locului a ajuns şi un poliţist care este pregătit să intervină în cazul în care traficul rutier ar fi afectat.

O persoană a murit şi alte 12 au fost rănite, dintre care şapte răniţi grav şi cinci răniţi uşor, conform Ministerului de Interne, în urma a două tamponări în lanţ petrecute vineri pe Autostrada Soarelui, din cauza fumului gros produs de arderea miriştilor. Accidentele au avut loc pe ambele sensuri, atât spre Constanţa cât şi spre Bucureşti. În carambol au fost implicate 19 autoturisme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici