Un nou incident în Timiş: Jaf armat la o casă de pariuri / O angajată a fost ameninţată cu un cuţit

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a ameninţat, joi, angajata unei case de pariuri din Timişoara cu un cuţit, iar apoi a furat 1.000 de lei. Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe individ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

886 afișări
Imaginea articolului Un nou incident în Timiş: Jaf armat la o casă de pariuri / O angajată a fost ameninţată cu un cuţit

Un nou incident în Timiş: Jaf armat la o casă de pariuri / O angajată a fost ameninţată cu un cuţit

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, incidentul a avut loc, joi, la o casă de pariuri aflată în zona Dâmboviţa din Timişoara.

Un tânăr s-a prefăcut că îşi completează un bilet de pariuri, iar în momentul în care casiera a rămas singură, a ameninţat-o cu un cuţit. Speriată, angajata casei de pariuri i-a dat individului toţi banii din sertar, aproximativ 1.000 de lei.

După ce a furat banii, tânărul s-a făcut nevăzut.

În scurt timp, poliţiştii din Timişoara au reuşit să îl prindă pe autorul tâlhăriei. Este vorba de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din satul Plugari, judeţul Iaşi. Acesta a fost găsit în incinta unui casino aflat în apropierea casei de pariuri.

Tânărul urmează să fie dus la sediul Poliţiei Timiş pentru a fi audiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici