Un obuz a fost descoperit în curtea unei case din Giurgiu FOTO

  • Un giurgiuvean, care făcea curăţenie de toamnă în curtea casei a găsit, în această după-amiază, un obiect care i-a atras imediat atenţia pentru că semăna cu un element de muniţie
  • Bărbatul a sunat la 112, pirotehniştii constatând că este vorba de un obuz de tun
623 afișări
Imaginea articolului Un obuz a fost descoperit în curtea unei case din Giurgiu FOTO

Un obuz a fost descoperit în curtea unei case din Giurgiu

S-a întâmplat pe strada George Coşbuc, din municipul Giurgiu.

La scurt timp de la acest caz, echipajul ISU a avut o altă intervenţie, în localitatea Băneasa. Persoana care a solicitat sprijinul autorităţilor desfăşura activităţi de curăţare a solului şi de pregătire pentru culturile de primăvară. Aceasta a observat mai multe obiecte care semănau cu proiectile şi a solicitat ajutorul pompierilor.

La faţa locului, pirotehnicienii au constatat că era vorba despre două proiectile explozive de calibrul 76 mm şi un altul de calibrul 100 mm. În ambele cazuri, muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în siguranţă, urmând să fie distrusă în poligonul de specialitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici