Un ofiţer de la Crimă Organizată din Poliţia Capitalei, reţinut de DNA

Un ofiţer de la Crimă Organizată din Poliţia Capitalei a fost reţinut, miercuri, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), fiind acuzat că ar fi luat mită 30.000 de euro.

182 afișări
Imaginea articolului Un ofiţer de la Crimă Organizată din Poliţia Capitalei, reţinut de DNA

Un ofiţer de la Crimă Organizată din Poliţia Capitalei, reţinut de DNA

Potrivit unor surse judiciare, ofiţerul ar fi luat mită, în tranşe mai mici, de până în 7.000 de euro, de la un cetăţean străin care avea un dosar economic în lucru.

Miercuri, ofiţerul a fost prins în flagrant primind 24.000 de euro în schimbul soluţionării favorabile a dosarului.

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, că ofiţerul este audiat de anchetatori, el fiind reţinut în baza unei ordonanţe emis de procurori pentru 24 de ore. Aceleaşi surse au afirmat că, la ora transmiterii acestei ştiri, operaţiunea procurorilor este "în desfăşurare", anchetatorii realizând mai multe percheziţii.

Contactat de MEDIAFAX, Biroul de presă al DNA a confirmat existenţa cazului, susţinând însă că, dat fiind că operaţiunea este în derulare, nu pot fi date publicităţii detalii suplimentare. "Acestea vor fi transmise imediat ce va fi posibil", a comunicat instituţia, prin purtătorul de cuvânt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici