Un om a murit, iar un altul a fost rănit, după ce TIR-ul în care se aflau s-a răsturnat pe DE 70

Un cetăţean din Bosnia a murit, iar un altul a fost rănit, după ce TIR-ul în care se aflau s-a răsturnat, joi dimineaţa, pe o ţeavă de gaze, pe DE 70, în localitatea Brădeşti, din judeţul Dolj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

116 afișări
Imaginea articolului Un om a murit, iar un altul a fost rănit, după ce TIR-ul în care se aflau s-a răsturnat pe DE 70

Un om a murit, iar un altul a fost rănit, după ce TIR-ul în care se aflau s-a răsturnat pe DE 70

Potrivit Poliţiei, şoferul TIR-ului încărcat cu siliciu a părăsit carosabilul, a lovit un stâlp de pe marginea drumului, un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat pe o ţeavă de gaze.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii CEZ şi ENGIE, care au oprit alimentarea cu energie electrică şi gaze pentru ca echipajele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj să poată interveni.

În urma impactului, şoferul a fost rănit şi transportat la spitalul de urgenţă din Craiova. Colegul său, care se afla pe scaunul din dreapta, a decedat.

„M.Sulejmanovici, 28 de ani, din Bosnia în timp ce conducea un autotractor, format din capul tractor şi remorca, pe DE 70 în localitatea Brădeşti, în direcţia Filiaşi- Craiova, a părăsit partea carosabilă prin dreapta a lovit un stâlp de joasă tensiune, un cap de pod şi o teavă de gaze. În urma accidentului a rezultat decesul lui I.Selejman, 33 de ani, din Bosnia, care se afla pe locul din dreapta al cabinei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, purta centura de siguranţă, cât şi pasagerul din dreapta”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Poliţiştii rutieri au întocmit penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici