Un orădean şi-a ucis fetiţa de doi ani din răzbunare

Un orădean de 22 de ani a fost reţinut, luni, fiind acuzat că şi-a ucis fetiţa de doi ani, bărbatul motivându-şi fapta prin aceea că mama copilului i-a făcut program de vizită doar o dată la două săptămâni.

24 afișări
Imaginea articolului Un orădean şi-a ucis fetiţa de doi ani din răzbunare

Un orădean şi-a ucis fetiţa de doi ani ca să se răzbune pe mama copilului

Szilagyi Jozsef, care a trăit mai mulţi ani în concubinaj cu mama fetiţei, fusese evacuat în urmă cu trei zile de aceasta, din cauza unor scandaluri şi a bătăilor repetate pe care i le-ar fi administrat. Totodată, femeia i-a interzis să vină zilnic la ea sub pretextul că vrea să-şi vadă fetiţa, stabilindu-i program de vizită o dată la două săptămâni.

Luni la prânz, profitând de faptul că fosta sa concubină era plecată de acasă, Szilagyi a luat fetiţa, a dus-o în locuinţa părinţilor lui, din centrul municipiului Oradea, unde a strâns-o de gât cu un cablu, după care a ieşit în stradă, le-a mărturisit mamei sale şi vecinilor crima şi a sunat personal la serviciul 112, anunţând că doreşte să se predea.

Un echipaj complex, condus de un procuror, s-a deplasat la faţa locului, găsindu-l pe tânăr în faţa casei.

"Am omorât copilul pentru că, dacă eu nu mă pot bucura de el, să nu se bucure nici ea", a declarat Szilagyi în faţa anchetatorilor şi a ziariştilor.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus la audieri.

Potrivit vecinilor, Szilagyi era cunoscut ca un individ violent. Nu de mult, el a spart o maşină cu un baros, chiar în faţa casei. Nu a fost reclamat, însă, la Poliţie din cauză că proprietarul maşinii distruse s-a temut de scandal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici