Un oraş important din centrul Ucrainei a fost atacat cu rachete

Ruşii au lansat un atac „masiv cu rachete" asupra oraşului Krivoi Rog din centrul Ucrainei, susţin autorităţile ucrainene. În urma atacului sunt mai mulţi morţi şi răniţi, mai anunţă ucrainenii, potrivit Reuters.

1633 afișări
Imaginea articolului Un oraş important din centrul Ucrainei a fost atacat cu rachete

Un oraş important din centrul Ucrainei a fost atacat cu rachete

Exploziile au ucis şi rănit persoane şi au deteriorat infrastructura civilă, au declarat marţi dimineaţă oficialii ucraineni.

„Un atac masiv cu rachete asupra Krivoi Rog.... Există morţi şi răniţi", a comunicat Serhiy Lisak, guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk, pe Telegram.

Nu este clar câte rachete au lovit oraşul. Mai multe clădiri civile au fost lovite, inclusiv un imobil cu cinci etaje, a spus Oleksandr Vilkul, primarul oraşului ucrainean.

„Probabil că există oameni sub dărâmături", a anunţat Vilkul pe Telegram.

Marţi, sirenele de raid aerian au pornit pe tot teritoriul Ucrainei. Oficialii militari de la Kiev au declarat că forţele de apărare aeriană au distrus toate rachetele ruseşti care vizau capitala ucraineană.

Comandamentul militar suprem al Ucrainei a declarat că forţele aeriene au distrus 10 din cele 14 rachete de croazieră şi una dintre cele patru drone de fabricaţie iraniană care vizau diferite regiuni ale ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rachete,
krivoi rog,
atac

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici