Un pacient şi-a smuls perfuziile şi s-a aruncat de la etaj, la un spital din Craiova. Bărbatul este resuscitat

Un bărbat de 50 de ani, internat de luni la Spitalul Clinic de Urgenţă din Craiova, s-a aruncat marţi de la etajul al doilea. La această oră, bărbatul este resuscitat.

1192 afișări
Imaginea articolului Un pacient şi-a smuls perfuziile şi s-a aruncat de la etaj, la un spital din Craiova. Bărbatul este resuscitat

Un pacient şi-a smuls perfuziile şi s-a aruncat de la etaj, la un spital din Craiova. Bărbatul este resuscitat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dolj, Cosmin Grădinaru, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi că un bărbat s-a aruncat de la etajul al doilea al unui spital din Craiova.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul are 50 de ani şi este din Ciupercenii Vechi, acesta fiind internat în spital.

La această oră se fac manevre de resuscitare.

Surse locale declară că bărbatul era internat de luni la secţia de Gastroenterologie a Spitalului Clinic de Urgenţă nr. 1 din Craiova, având hemoragie digestivă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă din Craiova, Cristina Geormăneanu, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că bărbatul a suferit un episod de sevraj la alcool.

”Cu puţin timp în urmă, şi-a smuls perfuziile de la mâna şi s-a aruncat pe fereastră. A fost surprins de un medic care a încercat să îl oprească, dar bărbatul a reuşit să se arunce pe fereastră. A sosit de urgenţă o echipă care i-a acordat tratamentul necesar. După ce rezultatele investigaţiilor vor fi clare, se va decide planul de tratament. În orice caz, pacientul va rămâne internat la Terapie Intensivă, fiind într-o stare extrem de gravă”, a spus Cristina Geormăneanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici