Un parc de aventură cu 15 trasee intinse pe 8,5 hectare a fost inaugurat la Galaţi

Complexul de agrement are tiroliene şi mai multe trasee la înălţime.

5934 afișări
Imaginea articolului Un parc de aventură cu 15 trasee intinse pe 8,5 hectare a fost inaugurat la Galaţi

Imagine de arhivă

Parcul de Aventură se numeşte Escapeland şi are 15 trasee de diferite dificultăţi destinate atât copiilor, cât şi adulţilor. În interior sunt şi tiroliene, una de 150 de metri şi alta de 180 de metri. În prima zi intrarea pentru public este liberă, în limita capacităţii parcului, începând cu ora 14.00.

„Parcul de Aventură va fi deschis de miercuri până duminică, între orele 10.00 şi 20.00. Ultima intrare în parc va fi la 17.00. Tarifele sunt calculate pentru intervale de trei ore. Miercuri şi joi, biletul de intrare costă 25 lei pentru copii şi 35 de lei pentru adulti, iar vineri, sâmbătă şi duminică tichetul este 30 de lei pentru copii şi 40 de lei. Pentru fiecare oră suplimentară se va plăti 15 lei, miercuri şi joi, şi 20 de lei, vineri, sâmbătă şi duminică. Până la zona de agrement sunt puse la dispoziţie autobuze”, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean Galaţi.

Parcul de Aventură a fost construit în Pădurea Gârboavele aflată în apropierea oraşului Galaţi. Lucrările au fost realizate de Consiliul Judeţean Galaţi, cu fonduri europene în valoare de aproximativ jumătate de milion de euro, în cadrul unui proiect transfrontalier.

Este vorba despre fonduri nerambursabile obţinute prin Programul Operaţional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020 în cadrul unui proiect realizat în colaborare cu judeţul Constanţa, oraşul Kutaisi din Republica Georgia, raionul Cantemir din Republica Moldova şi localitatea Vilcovo din regiunea ucraineană Odessa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici