Un parlamentar de Timiş vrea să-şi doneze indemnizaţia de deputat elevilor şi studenţilor

Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest din Timişoara şi parlamentar PNL de Timiş aflat la primul mandat, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că va dona indemnizaţia de deputat elevilor şi studenţilor, transmite corespondentului MEDIAFAX.

222 afișări
Imaginea articolului Un parlamentar de Timiş vrea să-şi doneze indemnizaţia de deputat elevilor şi studenţilor

Un parlamentar de Timiş vrea să-şi doneze indemnizaţia de deputat elevilor şi studenţilor (Imagine:Andrei Spirache / Mediafax Arhiva Foto)

Deputatul PNL de Timiş, care are o indemnizaţie lunară de aproximativ 5.400 lei, a afimat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul partidului, în Timişoara, că banii îi va dona pentru sprijinirea mai multor proiecte.

„Decizia mea este să nu beneficiez de indemnizaţia de deputat, nu voi beneficia de această indemnizaţie şi nu o voi cumula cu cea de rector. O mică parte din sumă va fi destinată partidului, la nivel central, iar cea mai mare parte o voi dona Fundaţiei Universităţii de Vest şi din ea voi ajuta la îndeplinirea unor proiecte educaţionale”, a declarat Marilen Pirtea.

Deputatul PNL de Timiş spune că se gândeşte să sprijine financiar şi cinci elevi de gimnaziu din satele din judeţ, care au părinţi plecaţi la muncă în străinătate, provin din familii care nu au venituri, învaţă bine sau aparţin minorităţilor.

„Din aceşti bani voi finanţa şi Asociaţia Studenţilor, patru proiecte pentru societate, câte 2.500 de lei pentru fiecare. Voi acorda şi un premiu, studentul anului, în valoare de 5.000 de lei. Vreau să mai finanţez şi proiecte pe care să le realizeze studenţii. Banii vreau să meargă spre persoane care au proiecte, de bani vor beneficia elevii şi studenţii”, a mai adăugat Marilen Pirtea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici