Un pensionar către Udrea: "Dacă nu aţi fi existat, aţi fi trebuit inventată"

Un pensionar a întrerupt vizita ministrului Turismului, Elena Udrea, la standurile Târgului de Turism al României, spunându-i că dacă nu ar fi existat ar fi trebuit inventată, pentru că a reuşit să descopere potenţialul balnear al Bucureştiului.

19 afișări
Imaginea articolului Un pensionar către Udrea: "Dacă nu aţi fi existat, aţi fi trebuit inventată"

Un pensionar către Udrea: "Dacă nu aţi fi existat, aţi fi trebuit inventată" (Imagine: Mediafax Foto)

Aflată în vizită la standurile din cadrul Târgului Naţional de Turism, Elena Udrea a fost abordată de un pensionar, cu care a discutat câteva minute.

El i-a spus că se bucură că Udrea a reuşit să descopere potenţialul balnear al Bucureştiului şi a felicitat-o pentru că intenţionează să îl exploateze.

"Vă votez cu ambele mâini. Dacă nu aţi fi existat, aţi fi trebuit inventată", i-a spus pensionarul Elenei Udrea, după care i-a sărutat mâna.

El i-a semnalat şi existenţa unui izvor termal în spatele Casei Presei din Bucureşti şi i-a sugerat să se ocupe şi de exploatarea acestuia.

"Drum drept şi lumină! Aşa a spus Ataturk, fondatorul Turciei moderne", i-a urat pensionarul la finalul discuţiei.

Elena Udrea a afirmat, la finele lunii ianuarie, că Ministerul Turismului s-ar putea implica în construirea unui complex balnear în nordul Bucureştiului, pentru a demonstra şi exploata potenţialul balnear al Capitalei.

Târgul Naţional de Turism se desfăşoară în perioada 19-22 martie, la Romexpo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici