Un pilot a murit în urma unui atac de cord suferit în timpul zborului. Avionul a aterizat de urgenţă

O asistentă, care a încercat să-l salveze pe bărbatul de la bord, a acuzat compania Latam că are echipament de resuscitare slab.

1673 afișări
Imaginea articolului Un pilot a murit în urma unui atac de cord suferit în timpul zborului. Avionul a aterizat de urgenţă

Un pilot a murit în urma unui atac de cord suferit în timpul zborului. Avionul a aterizat de urgenţă

Un pilot al companiei aeriene chiliane Latam a murit de insuficienţă cardiacă, în timpul unui zbor între Miami şi Santiago de Chile. Compania aeriană este cea care a anunţat decesul angajatului său, care avea o vechime în serviciu de 25 de ani.

Printr-un comunicat de presă, Latam Airlines Group a anunţat că zborul LA505 de pe ruta Miami-Santiago a trebuit să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Tocumen, Panama, din cauza unei urgenţe medicale a unuia dintre cei trei membri ai echipajului de comandă.

Moartea bărbatului a fost confirmată după ce avionul a efectuat o aterizare de urgenţă pe aeroportul din Panama.

Compania a precizat că „în timpul zborului au fost respectate toate protocoalele de siguranţă necesare pentru a proteja viaţa pilotului în cauză”. După aterizare şi după ce a primit asistenţă la sol, pilotul a murit.

O asistentă, care a încercat să-l salveze pe bărbatul de la bord, a acuzat compania Latam că are echipament de resuscitare slab.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici