Un pilot de raliu, RĂNIT în timpul Campionatului de Viteză în Coastă din Braşov - FOTO

Un pilot de raliu a fost rănit, sâmbătă, după ce a pierdut controlul vehiculului în timpul antrenamentelor pentru cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă din judeţul Braşov. Bărbatul a fost transportat la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1976 afișări
Imaginea articolului Un pilot de raliu, RĂNIT în timpul Campionatului de Viteză în Coastă din Braşov - FOTO

Un pilot de raliu, RĂNIT în timpul Campionatului de Viteză în Coastă din Braşov

Accidentul s-a produs, sâmbătă seara, pe Drumul Poienii, în judeţul Braşov, când unul dintre piloţi, originar din Timişoara, a pierdut controlul maşinii şi a lovit un stâp de iluminat de pe marginea traseului.

"Evenimentul a avut loc în cadrul Raliului Braşov, pe DN 1E. În jurul orelor 18.00, un pilot de curse ar fi pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă la stânga şi a lovit un stâlp de iluminat. Conducătorul auto nu a suferit răni grave, fiind condus la Spitalul Judeţean Braşov. Poliţia a efectuat verificări la faţa locului, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului", a declarat, coreepondentului MEDIAFAX, Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

La rândul său, Dan Terea, purtătorul de cuvânt al raliului, a declarat că în urma accidentului a fost anulată a treia manşă de antrenamente cronometrate.

"Ieşirea violentă în decor a lui Cosmin Gruba a dus la anularea celei de-a treia manşe de antrenamente cronometrate din cadrul Trofeului Total. Gruba a pierdut controlul maşinii de concurs, lovind şi doborând un stâlp de iluminat stradal de pe marginea traseului. Pentru constituirea ordinii de start în manşele de concurs de duminica se vor lua în considerare rezultatele primelor două manşe de antrenamente. Cosmin Gruba a reuşit un rezultat foarte bun în manşa a doua de antrenamente, clasându-se al 12-lea în clasamentul general, însă ultima urcare a zilei a fost una cu ghinion pentru el. La o viteză mare, Gruba a părăsit traseul şi a lovit puternic un stâlp de pe margine", a spus Terea.

Pilotul a acuzat dureri la gleznă, a fost dus la spital.şi nu va mai intra în competiţie.

La concursul care se desfăşoară sâmbătă şi duminică participă peste 80 de piloţi din întreaga ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici