Un poliţist a fost muşcat de un deţinut cu HIV care tocmai fusese eliberat

  • Un poliţist care încerca, duminică, să imobilizeze un bărbat din Alba Iulia, care tocmai fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Albă şi care a devenit violent în gara din Medgidia, a fost muşcat de antebraţ.
  • Individul avea HIV.
4060 afișări
Imaginea articolului Un poliţist a fost muşcat de un deţinut cu HIV care tocmai fusese eliberat

Un poliţist a fost muşcat de un deţinut cu HIV care tocmai fusese eliberat

Poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au fost solicitaţi de şeful de tren să îi acorde sprijin în gara din Medgidia, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecţie şi fără bilet.

La vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit recalcitrant, a refuzat să îşi decline identitatea, astfel că poliţiştii au încercat să îl ducă la sediul Postului de poliţie TF Medgidia. La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.

În momentul în care a fost încătuşat, în jurul orei 15.00, bărbatul a încercat să îi lovească pe poliţişti, reuşind să îl muşte pe unul dintre ei de antebraţul stâng, în partea superioară.
În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul tocmai fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei de duminică.

Totodată, s-a stabilit şi faptul că acesta este infectat cu virusul HIV.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru ultraj şi transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Poliţia Română a transmis că bărbatul se află la sediul Postului de Poliţie TF Medgidia, urmând a fi prezentat, duminică, Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

În ceea ce priveşte starea poliţistului, IGPR transmite că acesta este în stare stabilă şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici