Un poliţist a rănit patru persoane într-un accident rutier

Patru persoane au fost rănite, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident rutier provocat de un poliţist constănţean, în localitatea Medgidia, acesta fiind însă în timpul său liber.

77 afișări
Imaginea articolului Un poliţist a rănit patru persoane într-un accident rutier

Un poliţist a rănit patru persoane într-un accident rutier

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Radu Croitoru, a declarat că Dan Chiriţescu, în vârstă de 21 de ani, agent la Poliţia Murfatlar, se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Golf, în oraşul Medgidia. La un moment dat, pe podul care traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră, şoferul nu a adaptat viteza la carosabilul umed, a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de balustrada de protecţia a podului. În urma impactului, Dan Chiriţescu şi cei trei pasageri au suferit răni uşoare.

Poliţiştii au stabilit că agentul de la Poliţia din Murfatlar se afla în timpul liber în momentul producerii accidentului. Oamenii legii i-au recoltat conducătorului auto probe de sânge pentru a stabili dacă se afla sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice.

Radu Croitoriu a mai precizat că specialişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere au început cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici