Un poliţist de frontieră timişorean a fost găsit împuşcat în cap (Video)

Un poliţist de frontieră timişorean, care făcea parte din Detaşamentul de Intervenţie, a fost găsit împuşcat în cap, în noaptea de joi spre vineri, în maşina sa.

28 afișări
Imaginea articolului Un poliţist de frontieră timişorean a fost găsit împuşcat în cap (Video)

Un poliţist de frontieră timişorean a fost găsit împuşcat în cap (Video)

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.00, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a ieşit afară sediul Poliţiei de Frontieră, şi s-a dus în parcare la maşina sa. Puţin timp mai târziu, el a fost găsit de colegii săi, mort, împuşcat în cap.

Până în prezent, autorităţile nu pot comunica dacă a fost sinucidere, întrucât nu a fost găsit vreun înscris în care să îşi motiveze gestul.

Poliţistul nu părea să aibă probleme

 

Bărbatul, angajat de cinci ani la detaşamentul de intervenţie rapidă al Poliţiei de Frontieră, a fost găsit împuşcat în noaptea de joi spre vineri, după ce intrase la serviciu joi dimineaţa.

Agentul a lucrat până în jurul 1.00, când şi-a anunţat colegii că pleacă şi a intrat în maşina sa, pe bancheta din spate.

Colegii lui declară că acesta s-ar fi împuşcat cu arma din dotare, deşi nimeni nu a auzit împuşcătura, un coleg observând doar sânge sub maşina agentului.

"Se pare că un coleg s-a sinucis în maşina personală, folosind armamantul din dotare. Deocamdată nu ştim, în momentul în care avem mai multe date le vom aduce la cunoştinţa opiniei publice. (...) Nu putem să dăm mai multe detalii despre el, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timiş, Ciprian Gaic.

Colegii agentului declară că acesta practica sport de performanţă, era căsătorit pentru a doua oară, de un an, şi nu avea copii. El se întorsese din concediu de două săptămâni.

În plus, aceiaşi colegi declară că bărbatul nu avea probleme financiare, nici sentimentale şi nici duşmani.

O anchetă a fost demarată şentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a murit bărbatul.

Video Ştirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici