Un poliţist de la IPJ Tulcea, cercetat penal după ce a fugit de Poliţia Rutieră

Un poliţist de la Investigaţii Criminale este cercetat penal după ce nu a oprit la semnalul poliţiştilor rutieri, iar după ce autoturismul condus de acesta a fost imobilizat în trafic, a refuzat recoltarea de probe biologice, informează, luni, oficiali ai IPJ Tulcea.

562 afișări
Imaginea articolului Un poliţist de la IPJ Tulcea, cercetat penal după ce a fugit de Poliţia Rutieră

Un poliţist de la IPJ Tulcea, cercetat penal după ce a fugit de Poliţia Rutieră (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, după ce un echipaj al Poliţiei Rutiere Tulcea, care participa la o acţiune organizată pentru depistarea şoferilor care conduc băuţi şi care depăşesc limita de viteză, i-a făcut acestuia semn să oprească, au precizat sursele citate.

Şoferul, care conducea un autoturism marca Nissan, a refuzat să tragă pe dreapta, iar poliţiştii au pornit imediat în urmărirea acestuia. Pe urmele bărbatului au pornit mai multe echipaje, iar în timpul urmăririi, automobilul condus de acesta a acroşat şi o maşină parcată.

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul a fost oprit la marginea oraşului, iar poliţiştii au constatat că acesta este comisarul Ionel Ciocan, de la Compartimentul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Tulcea.

Ofiţerul a refuzat atât să sufle în alcooltest, cât şi să accepte recoltarea de probe biologice, motiv pentru care pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal, care urmează să fie instrumentat de procurorii Parchetului Curţii de Apel Tulcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici