Un poliţist şi un jandarm, răniţi uşor după incidente cu romii din Sinteşti

Un poliţist şi un jandarm au fost răniţi uşor luni, în localitatea Sinteşti din Ilfov, unde, după ce oamenii legii au oprit cu focuri de armă un camion cu fier vechi, mai mulţi romi având asupra lor arme albe au ieşit din curţi şi i-au atacat.

255 afișări
Imaginea articolului Un poliţist şi un jandarm, răniţi uşor după incidente cu romii din Sinteşti

Un poliţist şi un jandarm, răniţi uşor după incidente cu romii din Sinteşti (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Arhiva Mediafax Foto)

Incidentele au avut loc dimineaţa, după ce poliţiştii de investigare a fraudelor Ilfov, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Ilfov, au oprit un autocamion încărcat cu deşeuri de cupru, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Şoferul autocamionului a fost dus la audieri, unde, de asemenea, au fost verificate documentele de provenienţă ale mărfii, potrivit sursei citate.

În timpul audierii şoferii, în jurul orei 11.00, celălalt ocupant al autocamionului a trecut la volan, în încercarea de a fugi.

"În urmărirea autocamionului, pe raza localităţii Sinteşti, jandarmii au tras mai multe focuri de armă către anvelope pentru oprirea autocamionului. În acel moment, au ieşit din curţi mai mulţi cetăţeni din localitatea Sinteşti, având asupra lor obiecte contondente", se mai arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

În urma altercaţiei, un poliţist şi un jandarm au suferit răni superficiale şi au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri, mai precizează IPJ Ilfov.

Pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice, la faţa locului s-au deplasat 10 echipaje de poliţie şi jandarmi, sub directa coordonare a conducerii a IPJ Ilfov.

Şapte persoane au fost duse la audieri, fiind cercetate pentru ultraj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici