Un preot a murit electrocutat în timp ce se afla la pescuit

Un bărbat de 33 de ani, preot în satul Hăşmaşul Ciceului, comuna Uriu, din Bistriţa-Năsăud, a murit, duminică seară, după ce s-a electrocutat în timp ce pescuia pe un iaz, el atingând cu undiţa firele de la reţeaua electrică.

603 afișări
Imaginea articolului Un preot a murit electrocutat în timp ce se afla la pescuit

Un preot a murit electrocutat în timp ce se afla la pescuit (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful Postului de Poliţie Zagra, agentul şef Emil Vald, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 20.00, pe un lac de agrement din comuna Zagra aparţinând familiei preotului.

"Atât părintele Vasile Crişan, cât şi soţia lui erau de loc din Zagra. Au venit acasă, la părinţi, iar părintele s-a dus să prindă peşte pe lacul lor, proprietatea familiei. I s-a agăţat firul undiţei de cele de curent şi a fost electrocutat. Aproape două ore s-au chinuit medicii să-l resusciteze, dar fără nicio şansă. La ora 21.45 a fost declarat decesul", a declarat Emil Vlad.

Potrivit sursei citate, la locul accidentului au venit două ambulanţe, una de la Năsăud şi alta de la Bistriţa, dar, în ciuda eforturilor medicilor bărbatul a decedat.

Preotul era căsătorit şi avea un copil în vârstă de doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici