Un primar băut s-a urcat la volan şi a provocat un accident, lovind o maşină a SRI

Primarul comunei mehedinţene Gogoşu, Gheorghe Haneş, a provocat un accident rutier pe Drumul Naţional 6, unde a lovit un autoturism al Direcţiei SRI Caraş Severin, poliţiştii stabilind că primarul era băut.

255 afișări
Imaginea articolului Un primar băut s-a urcat la volan şi a provocat un accident, lovind o maşină a SRI

Un primar băut s-a urcat la volan şi a provocat un accident, lovind o maşină a SRI (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax foto)

Accidentul s-a produs miercuri searã, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin către Şimian.

Potrivit poliţiştilor, primarul Haneş, care se afla la volanul unui autoturism Skoda Octavia, aparţinând Primăriei Gogoşu, circula în aceeaşi direcţie cu maşina SRI Caraş Severin.

Inspectorul Claudiu Bebec din cadrul Serviciul Poliţiei Rutiere Mehedinţi a declarat că Haneş nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, lovind maşina SRI.

"Şoferul autoturismului Skoda Octavia nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. Şoferul autoturismului Skoda a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat", a spus Bebec.

În urma accidentului nu au existat victime, însă ambele autoturisme au fost avariate.

Primarul comunei Gogoşu, Gheorghe Haneş, a spus că a băut un pahar de vin în timpul prânzului, iar apoi s-a urcat la volan.

"Probabil că nu m-am asigurat suficient. În jurul orei 12.00 am băut la masă un pahar de vin şi asta a fost totul. M-am urcat la volan după ora 16.00, când am plecat spre casă", a spus Haneş.

În urma accidentului, primarul din Gogoşu a rămas fără permis de conducere pentru următoarele 90 de zile şi a primit şi o amendă de 871 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici