Un primar din Iaşi a recunoscut în instanţă că a făcut sex cu două fete, în primărie. Suma cu care le-ar fi plătit pe minore

Primarul comunei Mogoşeşti Siret din Iaşi a recunoscut în instanţă că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore chiar în sediul primăriei. Cele două fete i-au fost aduse de un bărbat care se ocupa cu traficul de minore şi primarul a plătit 100 de lei pentru asta.

4388 afișări
Imaginea articolului Un primar din Iaşi a recunoscut în instanţă că a făcut sex cu două fete, în primărie. Suma cu care le-ar fi plătit pe minore

Un primar din Iaşi a recunoscut în instanţă că a făcut sex cu două fete, în primărie. Suma cu care le-ar fi plătit pe minore

Primarul comunei Mogoşeşti Siret, judeţul Iaşi, a recunoscut în instanţă, unde era audiat ca martor într-un dosar în care erau judecate cinci persoane pentru trafic de minori şi complicitate la viol, că a întreţinut relaţii sexuale cu două fete chiar în sediul primăriei.

Totul a plecat de la o plângere a uneia dintre fete împotriva unuia dintre inculpaţi.

Tânăra a susţinut că, împreună cu sora ei, ar fi fost lipsite de libertate de un bărbat, timp de o săptămână, perioadă în care, potrivit motivării instanţei care a dat decizia în acest caz, „ar fi fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu el şi că ar fi fost traficată, fiind obligată să întreţină relaţii sexuale cu o persoană (primarul comunei Mogoşeşti-Siret), pentru o sumă de bani de care a beneficiat inculpatul".

Tânăra a declarat în instanţă că în iulie 2007, în urma unor certuri cu mama ei, împreună cu sora ei mai mică, care pe atunci avea 16 ani, a plecat de acasă. Fiind bursiere şi având şi alocaţie, fetele şi-au găsit o gazdă şi s-au mutat la periferia oraşului Paşcani.

La doar câteva zile, proprietarul casei a devenit abuziv şi a obligat-o pe una dintre cele două să întreţină relaţii sexuale cu el. Totul a fost filmat, iar în următoarele zile bărbatul „a constrâns-o pe persoana vătămată să întreţină relaţii sexuale cu el, ameninţând-o că va face publice înregistrările relaţiilor sexuale. Minora a acceptat în mod repetat, în contextul acestor constrângeri, să întreţină raporturi sexuale cu inculpatul în perioada în care a fost privată de libertate la domiciliul acestuia", se arată în motivarea instanţei.

Cele două fete au declarat că erau încuiate în camera lor în perioadele în care bărbatul nu era acasă. Mama lor a aflat ce s-a întâmplat, a reclamat dispariţia fetelor de acasă, iar bărbatul care le ţinea încuiate le-a lăsat să plece.

Însă, după o perioadă de timp, acest bărbat a aşteptat-o pe una dintre fete să iasă de la şcoală. Sub ameninţarea că o omoară, a obligat-o să se urce într-o maşină, unde mai erau o încă o fată şi un băiat. Pe fete le-a dus în localitatea Mogoşeşti Siret, „unde le-au obligat să întreţină raporturi sexuale normale şi orale cu un bărbat, chiar în sediul primăriei comunei Mogoşeşti Siret, în schimbul a 100 sau 150 lei pe care inculpatul a încasat-o de la acesta", se arată în motivare.

Pe drum spre Paşcani, fata a fost din nou abuzată de bărbat, în maşină.

Bărbatul care a întreţinut relaţiile sexuale în primărie cu cele două fete este chiar primarul comunei Mogoşeşti Siret. Acesta a fost citat ca martor în acest dosar.

„Martorul a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei, cu numita (..) şi cu persoana vătămată (...), care i-au fost aduse de către inculpatul (...) plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei", potrivit motivării.

În urma abuzurilor la care a fost supusă, fata care a făcut plângerea suferă de sindrom de stres postraumatic şi tulburări asociate acestuia.

Decizia finală în acest dosar a fost dată în luna mai a anului trecut, iar cel care a tinut-o închisă pe fată şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
primar,
minore,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici