Un profesor din Buzău a murit electrocutat în timpul orelor de curs

Un profesor de electronică, de la Liceul Industrial numărul 3 din Buzău, a murit electrocutat în timpul orelor de curs, miercuri după-amiază, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6861 afișări
Imaginea articolului Un profesor din Buzău a murit electrocutat în timpul orelor de curs

Un profesor din Buzău a murit electrocutat în timpul orelor de curs

Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei Buzău, un echipaj a fost solicitat să intervină la Liceul Industrial numărul 3, după ce un profesor s-a electrocutat la bancul său, în timpul orelor de curs, chiar în faţa elevilor.

“Maistrul era în atelier, în timpul orei. Lucra la un banc. Avea 55 de ani şi era din Buzău” a declarat pentru MEDIAFAX, Luana Zissu, directorul Serviciul de Ambulanţă Buzău. La faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD iar împreună cu echipajul de la Ambulanţă au făcut manevre de resuscitare aproape o oră, însă profesorul nu a mai putut fi salvat.

Potrivit poliţiştilor, în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, evenimentul fiind încadrat drept accident de muncă. “ Este o anchetă în desfăşurare. Este vorba despre un profesor inginer care preda Electronică. La faţa locului au fost şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă, care împreună cu experţii vor stabili care au fost împrejurările în care s-a produs acest accident de muncă” a declarat Doiniţa Mihalache, purtător de cuvânt al IJP Buzău.

Potrivit sursei citate, cei prezenţi în sala de curs vor fi audiaţi. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici