Un român a împuşcat patru oameni în Spania. Poliţia: Este o persoană foarte periculoasă

  • Un român stabilit în oraşul Tarragona, din Spania, şi-a împuşcat şeful, doi colegi şi un poliţist.
  • Două dintre victime sunt stabile şi alte două în stare critică
  • Românul trimisese mai multe mailuri de ameninţare foştilor colegi în care erau ataşate fotografii cu el înarmat.
1348 afișări
Imaginea articolului Un român a împuşcat patru oameni în Spania. Poliţia: Este o persoană foarte periculoasă

Un român a împuşcat patru oameni în Spania. Poliţia: Este o persoană foarte periculoasă

Un român stabilit în oraşul Tarragona, din Spania, şi-a împuşcat şeful şi alţi doi colegi, după ce a fost concediat de la firma de securitate la care lucra.

Românul, Marin Eugen Sabău, a îngrozit un oraş întreg, marţi, după ce a împuşcat patru persoane iar poliţiştii au dus două ore de negociere încercând să îl convingă să se predea. În urma refuzului acestuia, a avut loc un alt schimb de focuri, în care atacatorul a fost împuşcat de trei ori. El a fost arestat şi transportat la un spital din Barcelona pentru a primi îngrijiri medicale.

Cum au decurs evenimentele

Agentul de pază român a intrat marţi în sediul firmei de unde fusese concediat şi i-a împuşcat în piept şi în stomac pe trei foşti colegi. Două dintre victime sunt în stare critică.

Apoi, el a fugit şi a împuşcat un poliţist care încerca să îl oprească. Starea agentului este stabilă.

Şeful Poliţiei din Tarragona a declarat că românul „este o persoană foarte periculoasă din cauza atitudinii sale şi a armelor pe care le avea asupra lui”.

Românul trimisese mai multe mailuri de ameninţare foştilor colegi.

Ministrul de Interne, Joan Ignasi Elena, a mulţumit agenţilor care au reuşit să îl prindă pe românul despre care a spus că a avut o atitudine „extrem de violentă”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici