Un român din Belgia "răpeşte" cu "ambulanţa gri" şoferii de TIR ca să-i ajute să ajungă la vot. FOTO

Un român care locuieşte în Belgia şi-a redenumit maşina drept "ambulanţa gri" şi spune că-i "răpeşte" pe şoferii de TIR de prin parcările din jurul Gentului pentru a-i duce să voteze în cea mai apropiată secţie de votare.

2676 afișări
Imaginea articolului Un român din Belgia "răpeşte" cu "ambulanţa gri" şoferii de TIR ca să-i ajute să ajungă la vot. FOTO

Un român din Belgia "răpeşte" cu "ambulanţa gri" şoferii de TIR ca să-i ajute să ajungă la vot

Sâmbătă, 18 români au apelat la ajutorul bărbatului.

"Ambulanţa gri din Gent a răpit 15 "ĂŞTIA" şoferi de prin parcările din jurul Gentului şi i-a dus la vot. Toţi "ĂŞTIA" s-au ... cu boltă pe Bădălău. Dacă mai sunt români in Gent sau in imprejurimi care vor să voteze....da-ţi un semn pe messenger. Vine ambulanţa gri, vă răpeşte, vă duce la vot şi vă aduce inapoi la cabină. L.E. Ambulanţa gri a mai răpit 3 "ĂŞTIA" şoferi şi i-a dus la vot. Am ajuns la 18 răpiţi. Şi mai am 4 şoferi care vor să fie răpiţi mâine de la VOLVO Gent. Update: Ambulanţa gri a mai răpit 4 "ăştia" şoferi şi i-a dus la vot", a anunţat, pe Facebook, Viorel Daniel Ghenov.

Românul a primit solicitări şi duminică.

"Ăştia" care sunteţi in Gent sau imprejurimi şi vreţi la vot, lăsaţi-mi un mesaj pe mess. Vă duc gratis la vot şi retur la cabină", a scris bărbatul, pe un grup de pe reţelele de socializare.

Numeroşi şoferi de TIR au cerut ajutor, pe reţelele de socializare, pentru a ajunge la urne să voteze, având în vedere că nu au voie să intre cu maşinile în oraşe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vot,
şofer,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici