Un saudit le-a dăruit două cămile americanilor care îi găzduiseră fiul

Cadou inedit oferit de un bărbat saudit.

550 afișări
Imaginea articolului Un saudit le-a dăruit două cămile americanilor care îi găzduiseră fiul

Un saudit le-a dăruit două cămile americanilor care îi găzduiseră fiul

Arabul a donat două cămile unei familii americane, ca gest de mulţumire pentru bunătatea faţă de fiul său, bloggerul saudit Thawab al-Saubaie, în timp ce se afla în Statele Unite.

Al-Saubaie a locuit în SUA de câţiva ani, studiind şi dobândind experienţă de muncă, iar familia americană a fost foarte ospitalieră în timpul şederii sale în ţara lor.

Şi astfel, în timpul vizitei lor în Arabia, tatăl lui al-Saubaie, întâmpinând oaspeţii, a răspuns cu egală generozitate:

„Suntem recunoscători pentru dragostea arătată şi cel mai de preţ lucru din Regatul Arabiei Saudite sunt cămilele. Suntem fericiţi să facem acest cadou în numele familiei mele şi al Arabiei Saudite”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici