VIDEO  Un schior era să se ciocnească pe pârtie cu un „vizitator” neaşteptat: era un urs

South Lake Tahoe, California, este o locaţie cunoscută pentru populaţia mare de urşi pe care o conţine. Totuşi, este destul de neobişnuit să vezi unul pe pârtii.

495 afișări
Imaginea articolului Un schior era să se ciocnească pe pârtie cu un „vizitator” neaşteptat: era un urs

Pe 10 decembrie, un schior a filmat un urs care traversa una dintre pârtiile de la Heavenly Mountain Resort, dar, din fericire, nimeni (inclusiv ursul) nu a fost rănit în această scurtă întâlnire.

California, şi în special zona din jurul Lacului Tahoe, găzduieşte o populaţie mare de urşi negri. Aceşti urşi sunt adesea confundaţi cu grizzlii sau „urşii bruni”.

Potrivit La Brea Tar Pits & Museum, ultimul grizzly cunoscut din California a fost observat lângă Yosemite, în 1924. Populaţia a fost distrusă de vânători. Experţii estimează că până la 10.000 de grizzli au cutreierat cândva zona,

Populaţia de urşi din Lake Tahoe a devenit lent, dar sigur, domesticită de-a lungul anilor. Se ştie că urşii pătrund frecvent în magazine, case şi maşini, în căutarea următoarei lor mese.

Autorul videoclipului a comentat pe TikTok: „Aproape că am lovit un urs în timp ce schiam pe pârtia Heavenly. Nu mi-am dat seama că este un urs până nu a fost prea aproape”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici