Un secretar de stat din Ministerul Transporturilor şi un director din Romatsa, săltaţi şi duşi la audieri

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea, şi directorul Departamentului Tehnic-Dezvoltare din cadrul Romatsa, Valentin Cimpuieru, au fost duşi de către procurori pentru a fi audiaţi după percheziţiile de marţi de la sediul Romatsa, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

4180 afișări
Imaginea articolului Un secretar de stat din Ministerul Transporturilor şi un director din Romatsa, săltaţi şi duşi la audieri

Un secretar de stat din Ministerul Transporturilor şi un director din Romatsa, duşi la audieri

Şase persoane, printre care secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea, şi directorul Departamentului Tehnic-Dezvoltare din cadrul Romatsa, Valentin Cimpuieru, au fost duşi la audieri de către procurori în urma percheziţiilor de marţi seară de la sediul Romatsa, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Celelate patru persoane sunt lucrători în cadrul Direcţiei Juridice a Romatsa.

Surse apropiate anchetei au precizat pentru MEDIAFAX că procurorii au făcut percheziţii, luni seară, la sediul Romatsa din Bucureşti, într-un dosar ce vizează posibile nereguli referitoare la anumite contracte de consultanţă încheiate cu nişte firme de avocatură. Anchetatorii au ridicat documente legate de aceste contracte de la sediul Romatsa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici