Un seism de 4,4 grade pe scara Richer s-a produs în zona Vrancea

Un seism de 4,4 grade pe scara Richer s-a produs, joi, la ora 16.50, în Vrancea, după ce cu aproximativ 11 ore mai devreme avusese loc în zonă un alt cutremur de 2,5 grade.

965 afișări
Imaginea articolului Un seism de 4,4 grade pe scara Richer s-a produs în zona Vrancea

Un seism de 4,4 grade pe scara Richer s-a produs în zona Vrancea (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu este nicio problemă. În Vrancea sunt frecvent cutremure. Unul de această intensitate a mai fost şi acum aproape doi ani. Nu este niciun pericol. Vorbim când vom avea cutremure de peste 7", a declarat, pentru MEDIAFAX, Gheorghe Mărmureanu, fost director al Institutului Naţional de Fizică a Pământului, referindu-se la seismul de 4,4 grade Richter, produs la o adâncime de 140 de kilometri.

Miercuri, la 10.58, a mai fost un cutremur în Vrancea, cu o magnitudine de 2.9. Aproape în fiecare zi au loc în zonă seisme de mici intensităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici