Un senator UDMR face apel la calm după demiterea lui Voiculescu şi vorbeşte de o criză guvernamentală

Discuţia de luni referitoare la Vlad Voiculescu „nu a fost chiar aşa prietenoasă”, ci a fost „un compromis de moment”, declară senatorul UDMR Laszlo Attila.

510 afișări
Imaginea articolului Un senator UDMR face apel la calm după demiterea lui Voiculescu şi vorbeşte de o criză guvernamentală

Un senator UDMR cere calm după demiterea lui Voiculescu şi vorbeşte de o criză guvernamentală

Senatorul UDMR Laszlo Attila a declarat, miercuri, că Uniunea nu a fost consultată înainte de luarea deciziei, dar nu vrea să comenteze motivele acesteia.

„Noi ne-am aliat într-o alianţă în baza unui program de guvernare, nu în baza persoanelor care vor fi desemnate. Nu avem nevoie de o criză guvernamentală acum. Sper ca cei de la USR să găsească un înlocuitor şi lucrurile să reintre în normal”, a spus Laszlo Attila.

Întrebat despre discuţia de luni referitoare la Vlad Voiculescu, senatorul UDMR a afirmat că „nu a fost chiar aşa prietenoasă”, ci a fost „un compromis de moment”, dar între timp s-au mai precipitat lucrurile.

În ce-l priveşte pe Voiculescu, senatorul UDMR consideră că „ar fi putut fi comunicate mai bine lucrurile”.

După scandalul de la Spitalul Foişor, premierul Florin Cîţu, întrebat despre remanierea lui Vlad Voiculescu, a spus: „remanierea sau orice decizie despre vreun ministru din cabinetul acesta e luată doar de premier, iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunţa”.

În replică, preşedintele USR, Dan Barna, a spus că Vlad Voiculescu „nu este perfect”, dar este „un om grozav pentru că foarte puţini din actualul guvern şi din clasa politică ar fi rezistat la atacurile mizerabile care i se fac”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
udmr,
vlad voiculescu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici