Un şofer a vrut să fugă cu un agent rutier pe capota maşinii (Video)

Un bărbat este căutat de poliţiştii din Arad după ce a accidentat cu maşina, marţi după-amiază, un poliţist de la circulaţie, încercând să fugă după ce a fost prins că avea în maşină sute de pachete de ţigări, posibil de contrabandă.

125 afișări
Imaginea articolului Un şofer a vrut să fugă cu un agent rutier pe capota maşinii (Video)

Un şofer a lovit cu maşina un agent de circulaţie şi a fugit

Portrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, Camelia Tuduce, incidentul a avut loc în localitatea arădeană Şagu, pe DN 69, unde poliţiştii au organizat o acţiune cu radar.

Poliţiştii spun că un bărbat aflat la volanul unui autoturism Mercedes a circulat cu peste 150 kilometri la oră şi a fost oprit. În momentul în care i s-au cerut documentele, poliţiştii au observat că maşina era încărcată cu ţigări şi l-au întrebat pe bărbat despre provenienţa acestora.

În timp ce poliţiştii şi-au sunat colegii de la Departamentul Economic, pentru a veni să verifice legalitatea transportului, un bărbat şi o femeie au ajuns la faţa locului şi s-au prezentat ca amici ai suspectului.

"Cuplul sosit a încercat să îi convingă pe agenţii noştri să-l lase pe suspect să plece şi să îi aplice acestuia doar o amendă pentru depăşirea vitezei. În timpul acestor discuţii, suspectul a reuşit să se strecoare în maşină, pornind, cu scopul de a fugi. Unul dintre agenţi s-a postat în faţa maşinii, însă şoferul nu a oprit şi l-a rănit, transportându-l pe capotă câteva zeci de metri", a declarat Camelia Tuduce.

Conform sursei citate, poliţistul a fost transportat la spital, însă nu a fost necesară internarea, având doar contuzii uşoare.

În timp ce femeia şi bărbatul care s-au prezentat drept amici ai suspectului au fost reţinuţi pentru cercetări, şoferul este căutat, fiind asigurate rutiere în judeţele Arad şi Timiş.

Poliţiştii cred că bărbatul este un traficant de ţigări şi că, în momentul în care a fost oprit, avea în autoturism sute de pachete fără documente.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici