Un şofer beat a intrat cu maşina în mai multe vehicule parcate. Un tânăr de doar 17 ani a murit

Un şofer beat a intrat cu maşina, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un ansamblu de vehicule, în Alexandria. Din cauza impactului, un tânăr de 17 ani, pasager în maşină, a murit.

1041 afișări
Imaginea articolului Un şofer beat a intrat cu maşina în mai multe vehicule parcate. Un tânăr de doar 17 ani a murit

Un şofer beat a intrat cu maşina în mai multe maşini parcate. Un tânăr de 17 ani a murit

Poliţiştii din Alexandria au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului în cazul unui accident de circulaţie produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în oraşul Alexandria.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Alexandria aflat la volanul unei maşini nu a adaptat viteza la drumul umed şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Maşina a intrat într-un ansamblu de vehicule oprit neregulamentar pe partea dreaptă a drumului.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma impactului, pasagerul de pe locul dreapta faţă din autoturism, un tânăr în vârstă de 17 ani din comuna Guruieni, judeţul Teleorman, a murit. De asemenea, şoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici