Un şofer beat şi fără permis a provocat un accident în care o femeie a ars de vie

  • Un şofer beat şi fără permis a provocat accidentul de joi dimineaţă, de pe DN1, în urma căruia o femeie a ars de vie.
  • Maşina condusă de bărbatul de 32 de ani s-a răsturnat într-un şanţ, iar şoferul a ieşit din interior şi a fugit de la faţa locului.
913 afișări
Imaginea articolului Un şofer beat şi fără permis a provocat un accident în care o femeie a ars de vie

Un şofer beat şi fără permis a provocat un accident în care o femeie a ars de vie

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs joi dimineaţă, pe DN1, pe sensul de mers către Ploieşti, maşina răsturnându-se în afara drumului, pe partea stângă, după care a luat foc.

În interior a fost găsită o femeie, decedată, dar poliţiştii au avut informaţia că alte două persoane s-au autoevacuat şi au dispărut. Ulterior, poliţiştii l-au găsit pe şoferul care era sub influenţa alcoolului şi nu avea permis de conducere.

„În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti a fost identificată persoana aflată la volanul autoturismului implicat în accidentul de pe DN1A km54+500m. Acesta este un bărbat în vârstă de 32 de ani care, din cercetări, a reieşit faptul că nu deţine permis de conducere. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore”, au anunţat poliţiştii.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
şoferi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici