Un şofer bulgar a murit după ce a lovit cu TIR-ul un camion al MApN

Un şofer bulgar de TIR a murit, marţi, pe autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 104, după ce autovehiculul de mare tonaj pe care îl conducea a lovit un camion al MApN fără încărcătură, care circula în faţa sa în aceeaşi direcţie de mers.

31 afișări
Imaginea articolului Un şofer bulgar a murit după ce a lovit cu TIR-ul un camion al MApN

Un şofer bulgar a murit după ce a lovit cu TIR-ul un camion al MApN (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Potrivit agentului şef Petrişor Ţufă, de la Poliţia Rutieră A1, în urma accidentului, traficul rutier pe A1, pe sensul Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 104, a fost îngreunat, iar la faţa locului au ajuns Ambulanţa şi Serviciul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

"Şoferul bulgar în vârstă de 29 de ani a fost resuscitat la faţa locului, dar toate eforturile cadrelor medicale s-au dovedit zadarnice, acesta decedând. Din primele cercetări rezultă că şoferul TIR-ului cu numere de înmatriculare de Bulgaria a intrat direct, fără urme de frânare, în camionul MApN din faţa sa. Probabil că a adormit la volan", a declarat agentul şef Petrişor Ţufă.

Potrivit sursei citate, pompierii de la Descarcerare au lucrat timp de 20 de minute pentru a scoate victima din cabina TIR-ului, deformată în urma impactului.

"Traficul rutier a fost oprit pe sensul Bucureşti - Piteşti timp de aproximativ 15 minute pentru a scoate cele două autovehicule de tonaj greu în afara carosabilului, pe banda de urgenţă", a mai spus Petrişor Ţufă.

În urma coliziunii, şoferul şi cei doi pasageri din cabina camionului aparţinând MApN nu au fost răniţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier la kilometrul 104 pe autostrada Bucureşti - Piteşti se desfăşoară cu dificultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici