Un şofer care accidentat mortal un biciclist şi a fugit s-a internat la Psihiatrie

Un şofer care a accidentat mortal un biciclist şi a fugit de la faţa locului a fost găsit de poliţişti la Spitalul de Psihiatrie Piteşti, unde lucrează ca asistent medical şi unde a fost internat după ce le-a spus medicilor că vrea să se sinucidă, fără a le preciza motivele.

119 afișări
Imaginea articolului Un şofer care accidentat mortal un biciclist şi a fugit s-a internat la Psihiatrie

Un şofer, care accidentat mortal un biciclist şi a fugit, s-a internat la Psihiatrie (Imagine arhivă: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, şoferul, în vârstă de 30 de ani, a accidentat mortal un biciclist care tranzita comuna argeşeană Moşoaia, după care a fugit de la locul accidentului, abandonându-şi victima.

Localnicii au descoperit în şanţul de pe marginea drumului, în zona satului Smeura, cadavrul bărbatului accidentat şi au sunat imediat la Serviciul Unic de Urgenţă 112.

Poliţiştii au stabilit că biciclistul, în vârstă de 30 de ani, era din Piteşti şi se îndrepta cu bicicleta spre comuna Vedea, la sora sa, în momentul în care a fost lovit de o maşină care circula cu viteză.

Şoferul care a provocat accidentul a fost găsit cu ajutorul rudelor la Spitalul de Psihiatrie din Piteşti, unde lucrează ca asistent medical şi unde a fost internat după ce le-a spus medicilor că este panicat şi că vrea să se sinucidă, fără a le preciza motivele.

Bărbatul care a provocat accidentul mortal este cercetat pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la şapte ani. Procurorii vor decide, după efectuarea unei expertize medicale, dacă vor dispune reţinerea bărbatului, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici